Huis niet te koop Waregem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Huis - Waregem

Gepubliceerd op 23-11-2017

Huis met 3 slaapkamers.

Ruime en lichtrijke rijwoning met gezellige binnenkoer. Deze woning werd recent gerenoveerd met nieuwe pvc ramen met dubbele beglazing, conform gezette elektriciteit, .. waardoor de woning instapklaar is. Alle ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming op aardgas. 

Op de benedenverdieping komen we via de inkomhal in een ruime eet-en zitkamer. De combinatie van plankenvloer, strak geschilderde muren, en veel lichtinval maken dit een aangename ruimte om te vertoeven. Naast de woonruimte bevindt zich een volledig ingerichte keuken met veel kastruimte. Op de benedenverdieping werd ook de badkamer geïnstalleerd, voorzien van alle comfort (toilet, badkamermeubel met lavabo, bad met douchescherm).

Op de bovenverdieping vinden we 3 ruime slaapkamers met opnieuw veel lichtinval. Bergruimte is er volop op de zolder, en er is ook een handige kelder.

De woning beschikt eveneens over een ruime binnenkoer met twee grote tuinbergingen Kinderen kunnen dus in alle veiligheid buitenspelen en ook voor de doe-het-zelver schept dit mogelijkheden. Het terras is te bereiken via de keuken, maar ook via een aparte gang vanaf de straat! U hoeft dus niet door de woning met de fiets.

Als bijkomende troef is de woning gelegen in het centrum van Beveren-Leie (deelgemeente van Waregem) waardoor bakker, beenhouwer, school, bank, sportcentrum op wandelafstand zijn. Er is volop parkeergelegenheid voor de woning.

Mogelijkheid tot laag beschrijf!

 

 

Indeling : Badkamer , Eetkamer , Hall/inkom , Kelder , Keuken , Koer , Slaapkamer (3) , Toilet , Tuinhuis (2) , Zithoek , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1617509
na akte
Gesloten
155,00 m²
219,00 m²
2017
Zuidwest
Ja conform
Nee
Ja
554 kWh/m²
icon epc epc_F
20160704-0001877536-1
Nee
/
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Waregem in je mailbox

End Code