Huis niet te koop Waregem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Perfect onderhouden, ruime villa te koop te Waregem op 1150 m² 

Gepubliceerd op 16-1-2018

Huis met 4 slaapkamers.

Deze charmante en ruime villa werd gebouwd met kwaliteitsvolle materialen (natuursteen, parket,..) en is perfect onderhouden door de eerste en enige bewoners. De villa beschikt over centrale verwarming op aardgas met een vernieuwde chauffageketel. 

De villa is zeer ruim met een bewoonbare oppervlakte van 172 m² en een garage van 60m². Alle ruimtes bevinden zich op het gelijkvloers. De zolder op de eerste verdieping is te bereiken met een vaste trap en biedt een ruimte van 125 m² die u nog volledig naar eigen wens kan inrichten. 

Op het gelijkvloers vinden we de volgende kamers terug : ruime inkomhal met vestiaire, gastentoilet met handenwasser, lichtrijke woonruimte met parket, houthaard, ingebouwde kasten en elektrisch bediende rolluiken, ruime eetkamer met zicht op het terras en de tuin en een grote leefkeuken met aansluitend de lichtrijke veranda. De toestellen in de keuken werden de voorbije jaren vernieuwd. Naast de keuken is een handige berging. Bergruimte is er ook volop in de ingebouwde kastenwand in de ruime garage. Hier bevinden zich ook de wasplaats en doucheruimte. Op het gelijkvloers vinden we daarnaast nog vier ruime slaapkamers en een apart bureel (eventueel te gebruiken als vijfde slaapkamer), en een badkamer met ligbad, toilet en dubbel lavabomeubel.

Genieten kan in de zuidgerichte tuin met terras met elektrisch bediende zonnewering, met achteraan de tuin een prachtig landelijk verzicht. 

De woning is ook geschikt als praktijkwoning door de inrichting met de ruime inkom, het apart bureel vlakbij en de slaapkamers op het gelijkvloers die ook als burelen ingericht kunnen worden. Bovendien geen parkeerstress door de lange oprit die plaats biedt aan enkele wagens.

Gelegen in Waregem, op fietsafstand van het centrum (5 km), met een vlotte verbinding naar E17 en de industriezone Vijverdam in Waregem, en perfect gelegen tussen Waregem centrum, Deerlijk, Belgiek, Vichte en Anzegem.

Bel naar (00 05) 6 7 ... (toon) of mail naar voor een afspraak aan deze TOPPER! 

 

Indeling : Badkamer , Bureau , Eetkamer , Garage , Hall/inkom , Keuken , Parkeerplaats (3) , Polyvalente ruimte , Slaapkamer (4) , Terras , Toilet , Tuin , Tuinhuis (2) , Veranda , Vestiaire , Wasplaats , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1639153
September 2018
Open
232,00 m²
232,00 m²
1150,00 m²
1974
Zuid
Ja niet conform
Nee
Ja
260 kWh/m²
icon epc epc_C
20171222-0002020729-1
Nee
Bouw vergund
Woongebied met landelijk karakter
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Waregem in je mailbox

End Code