Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

2 nieuwbouw commercielen te koop in Waregem Stormestraat 99

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig nieuwbouwproject te Waregem, in hartje centrum in Residentie ‘City Gardens’

Gepubliceerd op 7-11-2018

Nieuwbouw project.

Het project City Gardens wordt opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen.
De residentie werd ontworpen door Goedefroo+Goedefroo architecten in een hedendaagse en tijdloze architectuur met veel lichtinval dat zorgt voor een aangename leefomgeving.

U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur.
Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17.
De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, genaamd City Gardens I, het ander gebouw aan de Meersstraat, genaamd City Gardens II.
Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit uw appartement zicht heeft op een groene binnentuin.

Er wordt extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Verder heeft elke bewoner van de residentie, toegang tot de privé fitnessruimte en geniet u van zowel een terras aan de voorkant als aan de achterkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend-, middag- als avondzon en is er veel lichtinval.

Er worden ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, alsook voor de vloerafwerking (parket is inbegrepen).  Op deze manier kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen.

In totaal zijn er 18 appartementen en 3 handelsruimtes voorzien, verdeeld over de 2 gebouwen. U heeft de keuze tussen 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen waarbij ruimte, comfort en een hoogstaande afwerking steeds centraal staan. Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse - of kelderverdieping.

1-slaapkamerappartement: vanaf € 185 000 (excl. kosten)
2-slaapkamerappartement: vanaf € 300 000 (excl. kosten)
3-slaapkamerappartement: vanaf € 405 000 (excl. kosten)

Wenst u totaal vrijblijvend de plannen eens te bekijken ? Dit kan zonder verplichtingen, mail ons op of bel 0499/, dan maken wij totaal vrijblijvend een afspraak op een dag en uur dat u het beste past.

  • Detailinfo
  • Financieel
1744503
Najaar 2020
Residentie City Gardens I
Gesloten bebouwing
€ 150000 - 200000
2018
Ja conform
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Waregem

€ 185.000

Project Te koop
Bewaar

Waregem

€ 177.212

Project Te koop
Bewaar

Waregem

€ 167.500

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Waregem in je mailbox