Nieuwbouw project te koop in Wenduine De Bruynehelling 21

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Luxueus nieuwbouwproject Zonnedijk

Gepubliceerd op 4-5-2022

Nieuwbouw project.

Investeren of wonen in residentie Zonnedijk is kiezen voor wonen in een stijlvolle nieuwbouwresidentie waar alle modernste technieken gebruikt worden om een optimaal wooncomfort te voorzien.
De residentie wordt opgetrokken aan de achterzijde van de mooie Zeedijk te Wenduine, de familiale badplaats bij uitstek. Winkels, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen bevinden zich op een boogscheut van het gebouw.
Door hun uitzonderlijke ligging, bewoonbare oppervlakte en praktisch indeling, zijn deze appartementen zowel geschikt als tweede verblijf of als vaste woonst. Elk appartement heeft een ruim terras met prachtig uitzicht. Er is gekozen voor een luxueuze afwerking met o.a. vloerverwarming, grote raampartijen in aluminium schrijnwerk met dubbel isolerende beglazing,...
Dit stijlvol project biedt 7 luxueus afgewerkte appartementen (één per verdieping), 2 garages, 2 autostaanplaatsen en 5 individuele (fietsen)bergingen.
De appartementen van de eerste tot en met de zesde verdieping hebben een bewoonbare oppervlakte van 124 m2 en beschikken over een inkomhal, een ruime woonkamer met zuidgericht leefterras, een open keuken voorzien van alle comfort, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een apart toilet en een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine.
Op de zevende verdieping bevindt zich het penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 82 m2 en royale terrassen (38m2) met een panoramisch zicht over Wenduine en het hinterland. Verder beschikt dit penthouse over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer een apart toilet en een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine.
TROEVEN:
- Kleinschalig project met hoogwaardige afwerking
- zongericht
- grote leefruimtes en terrassen
- gelegen vlakbij het strand
- geschikt als vaste woonst of als tweede verblijf
Interesse?
Bel ons voor een afspraak +0/ 41 ... (toon)

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
7 Nieuwbouw Appartement Te koop 3223015 2 - € 555.000
  • Detailinfo
  • Financieel
3223007
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Wenduine

Project Te koop
Bewaar

Wenduine

Project Te koop
Bewaar

Wenduine

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Wenduine in je mailbox

End Code