Verkocht in Residentie 'T Koetshuys Werchter Werchterplein 33

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Residentie 't Koetshuys

Gepubliceerd op 19-2-2021

Nieuwbouw project met 2 slaapkamers.

Residentie ´t Koetshuys is een prestigieus project gelegen op een centrale locatie aan het open Werchterplein in het gezellige, rustige Werchter met zicht op het groen. De 6% BTW-regeling is hier mogelijk. Dit is een aanzienlijke aanpassing op de totaalprijs!

Met slechts 4 appartementen geniet u van alle voordelen van een kleinschalige residentie. Dit gebouw wordt opgericht voorzien van een grootse, luxueuze afwerking. Er zijn appartementen beschikbaar met 2 slaapkamers en appartementen met 1 slaapkamer. Allen met prachtige terrassen, zeer ruim en badend in het licht. Door de oriëntatie en het beperkt aantal appartementen geniet het gebouw namelijk van een optimale lichtinval.

Het E-peil is maximum 30 of beter. Hierdoor bekomt u gedurende 5 jaar een vrijstelling van 50% op de onroerende voorheffing. Vloerverwarming en privatieve zonnepanelen zijn standaard inbegrepen. Een regenwater recuperatie systeem zorgt voor een aanzienlijk vermindering van het waterverbruik. Dit alles met het oog op de toekomst en voor de verbetering van uw wooncomfort.

Het gebouw bevat 3 bouwlagen, waarbij de appartementen gelegen zijn op de eerste en de tweede verdieping. Uiteraard is hier een lift voorzien. De parkeerplaatsen en fietsenstallingen bevinden zich bovengronds, wat zeer praktisch is. U heeft namelijk geen moeilijke of steile inritten maar rijdt rechtstreeks op het gelijkvloers de garage binnen. Hier is ook een gezamenlijke ruimte voorzien voor de afvalcontainers. 

Verdere informatie? Contacteer ons op +5/ 24 ... (toon) of voor het lastenboek of een bezoek ter plaatse. 

Indeling : Slaapkamer (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
2468477
Residentie 'T Koetshuys
Gesloten
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Werchter in je mailbox

End Code