Nieuwbouw appartement te koop in Park Léon Wetteren Korte Massemsesteenweg 44/54

Bewaar
377.500
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement met twee slaapkamers op 2de verdiep in Wetteren

Gepubliceerd op 13-10-2022

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 2.

Dit tweeslaapkamerappartement van 103m² bevindt zich op de 2de verdieping en beschikt over een inkomhal, een gastentoilet, een leefruimte met open keuken, een praktische bergruimte en een badkamer uitgerust met een dubbele lavabo en een douche. Bovendien is er een terras van 13m². Het appartement geniet dankzij grote raampartijen en een optimale zuidelijke oriëntatie van een aangename zon gedurende de dag. 

Park Léon is een nieuwbouwproject vrij van fossiele brandstoffen, gelegen langs de Korte Massemsesteenweg te Wetteren. Het gaat om 2 kleinschalige gebouwen waarvan één langs de straatzijde met ruime zonneterrassen uitkijkend op het park en één in het binnengebied. Achter en rondom deze stijlvolle residenties wordt een kwalitatief park aangelegd. 

Dit nieuwbouwproject biedt 25 comfortabel ingedeelde appartementen in een hedendaagse stedelijke architectuur van de hand van Bontinck Architecten. Allen beschikken ze over een ruim terras met zicht op het aangelegde, volledig privatieve park. Elk appartement geniet dankzij de grote raampartijen van veel lichtinval en een gegeerd uitzicht. 

Bovendien is er voor ieder appartement een parkeerplaats én kelderberging voorzien, vlot bereikbaar via de lift.

Dankzij de centrale ligging geniet je van een ruim aanbod diensten, winkels en restaurants, zelfs op wandelafstand. Omdat er een ondergronds gangpad door het station van Wetteren loopt, sta je zo in het centrum. Daarnaast is er een vlotte verbinding via de Zuidlaan richting Brussel, Gent of Zottegem dankzij de E40.

De constructie van het gebouw voldoet aan de EPB-norm inzake energieprestatie. Het opgelegde E-peil van het gebouw is maximaal E30 per appartement. Zo is er voor ieder appartement een eigen hoogst efficiënte warmtepomp voorzien in combinatie met vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Voor de wagens wordt een concept uitgewerkt voor individueel elektrisch laden met hoog vermogen.

Er wordt u een volledig afgewerkt appartement aangeboden inclusief een afwerking volgens eigen smaak te kiezen bij een selectie van vakbekwame leveranciers voor de keuken, sanitaire toestellen en vloerbekleding.

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Maak uw persoonlijke, vrijblijvende afspraak via of 09 22 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Woonkamer

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Financieel
3327528
Park Léon
€ 377.500
€ 113.250,00
103,00 m²
103,00 m²
2023
Zuid
2
Ja conform
Nee
In aanvraag
In aanvraag
30
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Wetteren

€ 350.000 - 400.000

Appartement Te koop
Bewaar

Wetteren

€ 350.000 - 400.000

Appartement Te koop
Bewaar

Wetteren

€ 375.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Wetteren in je mailbox

End Code