Woning niet te koop Wingene Leenmolenstraat 64

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Uiterst gezellige instapklare 3 slaapkamerwoning.

Gepubliceerd op 24-3-2019

Woning met 3 slaapkamers.


Deze instapklare woning gelegen dicht bij het centrum van Wingene werd recent volledig gerenoveerd. Op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer, het sportpark en het zwembad. Voor wie dagelijks de autostrade op moet bevindt zich op 10 min rijden de E40. We komen binnen in de inkomhall die toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte met ruime zithoek, volledig ingericht keukeneiland, voorzien van dampkap, gasfornuis, combi-oven, spoelbak en vaatwasmachine. Het groot werkblad biedt plaats om te zitten en te eten.
Er is een ruime zithoek voorzien van aansluiting van TV, telefonie en internet. De gehele leefruimte heeft een grote keramische tegel die het moderne accent doortrekt.
De prachtige glazen uitbouw over de breedte van de woning waar het zalig vertoeven is, maakt de leefruimte af.
Naast de keuken is een grote bergruimte voorzien van aansluiting voor wasmachine, droogkast, grote kastruimte alsook de pomp voor regenwater en putwater, en stadswater.
Aansluitend is er de volledig vernieuwde en ingerichte badkamer met een grote inloopdouche, lavabo, spiegelkast en toilet.
Het gelijkvloers heeft centrale verwarming op aardgas, de ramen werden overal in de woning vernieuwd met dubbel glas, het dak is geisoleerd.
Via de trap komen we boven op het verdiep met 3 slaapkamers. Er is veel kastruimte, de vloeren zijn voorzien van laminaat. Grote Veluxen zorgen voor veel lichtinval.
De grote tuin kan nog afgewerkt worden naar smaak en biedt alle mogelijkheden. Er is plaats voor het aanleggen van een groot terras, tuinhuis en grasperken. Bovendien is er achteraan de tuin een oprit waar een car-port kan geplaatst worden.
Kortom een heel mooie woning die zeker een bezoekje waard is, overtuig jezelf en kom dit pand bezoeken! 

 

Indeling : Badkamer , Berging , Keuken , Slaapkamer (3) , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1798193
Bij akte
Ja conform
Ja
166 kWh/m²
icon epc epc_B
/
Nee
Bouw vergund
Woongebied met landelijk karakter
Niet van toepassing
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Wingene in je mailbox

End Code