Woning niet te koop Zele Dennenlaan 20

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtige gezinswoning

Gepubliceerd op 5-12-2019

Woning met 3 slaapkamers.

Te Zele, op wandelafstand van het station, scholen, het centrum, bieden wij U een rustig gelegen woning te koop aan. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom, apart toilet, kelder, leefruimte met een open ingerichte keuken, ingericht waslokaal met douche en een grote berging. Verder heeft de woning op het gelijkvloers een polyvalente ruimte voorzien van kasten dewelke geschikt is voor het houden van een zelfstandig beroep (voorheen gebruikt als schoonheidsinstituut /nagelstudio) of extra slaapkamer of bureel of speelkamer voor de kinderen, …, dewelke veel mogelijkheden bied.
 Er zijn 2 parkeerplaatsen voor de woning en achter de woning is een gezellig ingerichte afgesloten tuin met een groot tuinhuis en achteruitweg.

Op de verdieping zijn er 2,5 slaapkamers alsook een ingerichte badkamer met 2de toilet. 

Deze gerenoveerde, instapklare woning is een ideale gezinswoning alsook de perfecte woning voor iemand met een zelfstandige activiteit.

Zeker uw bezoekje waard.

Indeling : Badkamer , Berging , Eetkamer , Kelder , Keuken , Opslagruimte , Parkeerplaats (2) , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet (2) , Tuinhuis , Wasplaats , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Videos
  • Financieel
1927600
Gesloten
249,00 m²
2011
Noordoost
Ja conform
Ja
166 kWh/m²
icon epc epc_B
201910110002205509RES1
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Zele in je mailbox

End Code