Nieuwbouw project te koop in Zemst Heidestraat 3

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruim & energiezuinig wonen met zicht op de velden

Gepubliceerd op 30-10-2023

Nieuwbouw project.

Welkom in de kleinste deelgemeente van Zemst. In de Heidestraat, woon je rustig maar overal dichtbij en geniet je van prachtig zicht op de velden. Hier bouwt Danneels 6 ruime halfopen bebouwingen in hedendaagse stijl.

Bouwen doen we BEN, met energiezuinige en sterk isolerende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt niet enkel voor een lagere energiefactuur, het verhoogt ook jouw wooncomfort en zorgt voor een gezond binnenklimaat. 

Een lichtrijke woonkamer, ingerichte eilandkeuken, zongerichte tuin, gezellig terras én prachtig zicht, 4 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, ligbad en wastafel, geothermie, vloerverwarming, zonnepanelen, … deze woningen hebben het allemaal.

Er is een vaste trap voorzien naar de ruime dakverdieping, waar een extra badkamer kan worden ingericht. Naast de woning wordt een carport voorzien en ook jouw terras en oprit worden aangelegd.

Met Danneels bouw je op een toplocatie, zonder bouwstress. De totaalprijs en de opleveringstermijn van jouw nieuwe woning ligt vast en jouw klantenbegeleider staat voor je klaar.

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
3179851
Bij oplevering
2022
West
99 kWh/m²
icon epc epc_A
/
15
Bouw vergund
Niet van toepassing
/
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Handelspand Te huur
Bewaar

Aalst

€ 1.750

Handelspand Te koop
Bewaar

Aalst

€ 425.000

Villa Te koop
Bewaar

Los Nietos

€ 359.900

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Zemst in je mailbox

End Code