Nieuwbouw woning te koop in Zemst Heidestraat 3

Bewaar
579.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruime halfopen bebouwing met zicht op de velden

Gepubliceerd op 10-11-2023

Nieuwbouw woning met 4 slaapkamers.

Deze halfopen bebouwing wordt gerealiseerd op het lot 2, een zongericht perceel van 391 m², rustig gelegen in de Heidestraat in Weerde.

Deze ruime en lichtrijke gezinswoning heeft onder meer een open ingedeelde leefruimte met uitgeruste eilandkeuken, een complete badkamer, 4 ruime slaapkamers en veel bergruimte, gezellig terras, zongerichte tuin én een prachtig zich op de achterliggende velden.   

Er is een vaste trap voorzien naar de ruime dakverdieping, waar een extra badkamer worden ingericht. Naast de woning wordt een carport voorzien en ook jouw terras en oprit worden aangelegd. Ook de aanleg van het terras, de oprit, carport is inbegrepen in onze totaalprijs.

Jouw nieuwe keuken, badkamerinrichting & vloertegels kies je zelf uit bij onze partners. Jouw klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het bouwtraject en zorgt dat aan alles wordt gedacht.

Deze BEN-woning wordt erg energiezuinig en o.m. uitgerust met geothermie, vloerverwarming en zonnepanelen. Je geniet veel wooncomfort en een gezond binnenklimaat dankzij het ventilatiesysteem met warmteterugwinning. 

Indeling : Carport , Slaapkamer (4)

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
3306655
Halfopen
€ 579.000
239,00 m²
391,00 m²
2022
West
99 kWh/m²
icon epc epc_A
/
28
15
Bouw vergund
Niet van toepassing
/
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Woning Te koop
Bewaar

Zemst

€ 532.645,85

Woning Te koop
Bewaar

Zemst

€ 577.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Zemst in je mailbox

End Code