Appartement niet te koop Zottegem Bruggenhoek 31 / 9

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruim, luxe appartement met garage in een mooi kader

Gepubliceerd op 18-9-2019

Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 3.

Ruim en heel lichtrijk luxe appartement in de knappe residentie  Cousy, naar de hand van architect François. Dit gebouw is een streling voor het oog, zowel naar afwerking binnen als buiten.
Het appartement omvat een inkomhall met gastentoilet, lichtrijke living met topkeuken, voorzien van alle comfort, Miele toestellen en handige wijnkoeler. Vanuit de living komen we via grote schuiframen op het zonneterras met gedeeltelijke overdekking en handige berging. Verder beschikt de living over een ingewerkte bureauruimte, met handige dossierkasten. De badkamer omvat een luxebad met welnessfunctie, dubbele wastafel en inloopdouche. De grootste slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten en een leuk terrasje. De eenpersoonskamer geeft U eveneens ruim plaats om er een mooie kamer te installeren. Er is tevens in het appartement een ruime berging voorzien.
Via een ruime toegangspoort bereiken we de garage voorzien van automatische sectionaalpoort, verlichting en stopcontacten.
Het appartement is afgewerkt met luxe materialen zoals dubbel vol parket, sierradiatoren, toptoestellen in zowel badkamer als keuken, inbouw maatkasten en automatische zonnewering rondom ! Top ligging en luxe wonen !
Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique (00 04) 83/ ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Bureau , Garage , Keuken , Leefruimte , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet
  • Detailinfo
  • Financieel
1916503
bij akte
Gesloten
137,00 m²
2017
3
Ja conform
Nee
Ja
85 kWh/m²
icon epc epc_A
/
41081-G-2013-221/EP13502/A002/D01/SD010
53
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Zottegem in je mailbox

End Code