Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

4 nieuwbouw appartementen te koop in Zwijnaarde Grotesteenweg-Noord 5

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwappartementen grenzend aan toekomstig Parkbos

Gepubliceerd op 29-9-2016

Nieuwbouw project.

Residentie Parkbos is een ontwikkeling bestaande uit 32 appartementen en 8 parkwoningen grenzend aan het toekomstig Parkbos in Zwijnaarde. De sterke ligging wordt gekenmerkt door haar vlotte bereikbaarheid via de E40, E17, R4 en N60 en dit op een boogscheut van het centrum van Zwijnaarde. Bovendien wordt het sterk bejubelde Parkbos de komende jaren verder uitgebreid tot tegen de gemeenschappelijke tuin zodat de bewoners een rechtstreekse connectie krijgen tot het enorme parkgebied.
Bij de ontwikkeling werd aan bijzondere aandacht besteed aan tijdloze architectuur met de keuze van duurzame materialen en pure lijnen. Daarnaast werden de indelingen van de verschillende woongelegenheden vakkundig gefinetuned zodat alles mooi in mekaar past. Desalniettemin werd de individuele binnenafwerking niet uit het oog verloren. Er werd gekozen voor ruime afwerkingsbudgetten en een fijne selectie van kwalitatieve afwerkingsmaterialen.
Bovendien werd ervoor gekozen om in een ruime, ondergrondse parkeerverdieping voldoende plaats te voorzien voor alle fietsen en wagens zodat de vrije bovengrondse ruimte optimaal kan worden benut voor het stijlvol, aangelegde privépark.
Residentie Parkbos heeft een gezonde variatie van appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en parkwoningen, allen met ruime zonneterrassen, verre zichten en voldoende privacy. Bijzondere voorwaarden voor investeerders! De oplevering is voorzien in mei 2019.
U vindt het overzicht met beschikbare appartementen op: 

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
-1 Nieuwbouw Parkeerplaats Te koop 1325556 - - € 30.000
2 Nieuwbouw Appartement Te koop 1326090 3 115 m² € 401.000
  • Detailinfo
  • Financieel
1323057
Residentie Parkbos - Appartementen
Gesloten
2019
Ja conform
Nee
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
50
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Zwijnaarde in je mailbox