Verkocht in Rijvisschehof Zwijnaarde Rijvisschestraat 126

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwproject Rijvisschehof te Zwijnaarde

Gepubliceerd op 3-5-2021

Nieuwbouw project.

In het residentiële Rijvisschepark te Zwijnaarde situeert zich het recent opgeleverde nieuwbouwproject Rijvisschehof. Dit project biedt vier kleinschalige Urban Villa’s met een iconische architectuur van Govaert & Vanhoutte. Daarbovenop geniet het van een verbluffend zicht over het aangrenzende natuurgebied Parkbos, net achter de vijver. 

De Urban Villa’s bestaan telkens uit veertien luxueuze appartementen met een variatie van één, twee en drie slaapkamers. Vloerverwarming is er de standaard voor een optimaal ruimtegebruik. 

De Urban Villa’s werden afgewerkt met architectonische betonpanelen in combinatie met een houten gevelafwerking. Daarnaast is de volledige ontwikkeling onderkelderd, wat u het gemak biedt om uw appartement droog en veilig te bereiken. U vindt er 77 parkeerplaatsen en een privatieve kelderberging voor ieder appartement.
Ingeplant in een groen woonpark met stijlvol aangelegde vijver, biedt het Rijvisschehof u een standingvolle thuis op een uitermate goed bereikbare ligging. Het project grenst aan het Parkbos en biedt idyllische wandelroutes langs het Kasteel Rijvissche, het Rijvisschepark en het De Ghellinckpark.

Via de nabijgelegen bushalte staat u in een mum van tijd in het historische centrum van Gent. Ook diverse scholen, winkels, diensten en anderen zijn slechts een fiets- of wandeltocht verwijderd.

Een bijkomende troef is de directe nabijheid van de nieuwe fiets- en wandelbrug die Zwijnaarde, De Pinte en Sint-Martens-Latem verbindt met het zuiden van Gent. Zo bereikt u vlot en veilig de stad en haar belangrijkste station, Gent-Sint-Pietersstation. Bovendien liggen het centrum van Zwijnaarde en Sint-Denijs-Westrem op fietsafstand en vindt U de opritten van de R4, de E40 en de E17 op minder dan 5 minuten rijden. 

Op zoek naar een architecturale parel, badend in het licht en groen op een sublieme uitvalsbasis te Zwijnaarde? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over het nieuwe Rijvisschehof.

Indeling : Fietsenberging , Ondergrondse parking , Parkeerplaats , Ruime zonneterrassen
Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
  • Detailinfo
  • Financieel
2750059
Na oplevering
Rijvisschehof
Gesloten
2023
Ja conform
Nee
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
35
Nee
Bouw vergund
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Zwijnaarde in je mailbox

End Code