Nieuwbouw woning niet te koop in Zwijnaarde Nederzwijnaarde 6

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

TE KOOP BIJ LANDBERGH: duplexwoning met 3 slaapkamers

Gepubliceerd op 22-10-2020

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers op verdieping 1.

Deze duplex situeert zich op de eerste en tweede verdieping. De eerste verdieping is toegankelijk via een buitentrap. Binnenin de duplex is de tweede verdieping bereikbaar via een binnentrap. De woning biedt drie slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van ca. 126 m². De indeling is als volgt: via de inkomhal met gastentoilet heeft u toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de open keuken met annex berging en een ruim terras van ca. 15 m². Op de tweede verdieping bevindt zich het nachtgedeelte. De nachthal met apart toilet biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer met ligbad en dubbele wastafel.  
    
Vanop het terras heeft men zicht op de gemeenschappelijke tuin. Achteraan het perceel is voor iedere woning een eigen parkeerplaats en een praktische tuinberging voorzien. 

Het lastenboek voorziet in een basisbudget voor de keuze van de afwerkingsmaterialen, welke in samenspraak met de projectcoördinator kunnen worden afgestemd op maat van uw persoonlijke wensen. De woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, een hoge luchtdichtheid en een ventilatiesysteem type D. Het E-peil wordt hierdoor teruggebracht naar maximaal E20 wat u naast een erg lage energiefactuur een vrijstelling van de onroerende voorheffing oplevert gedurende de eerste 5 jaar na ingebruikname. 

Hof Marcel is gelegen op 5 minuten wandelen van de Schelde met een prachtig fietspad richting Oudenaarde en het centrum van Gent. Ook het centrum van Zwijnaarde ligt op wandelafstand. Onderwijsfaciliteiten, ontspannings-, sport- en cultuurmogelijkheden liggen slechts op een boogscheut verwijderd. Ook qua mobiliteit scoort de ligging erg sterk. Er is een tramverbinding op wandelafstand naar Gent-centrum en ook de dichte nabijheid van het afrittencomplex van de E40, E17 en R4 maakt Hof Marcel bijzonder vlot bereikbaar. Het bruisende Technologiepark ligt trouwens net om de hoek. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject in Zwijnaarde? 
Maak dan een afspraak via of 09 22 ... (toon)

www.landbergh.be

Indeling : Badkamer , Berging , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet (2) , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2322009
Na oplevering
Gesloten
€ 59.900,00
126,00 m²
141,00 m²
2021
1
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
20
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Zwijnaarde in je mailbox

End Code